onsdag 10 november 2010

Here comes the sun

Efter en veckas konstant regnande och brist pa saker att gora kom helgen som en riktig vandpunkt. Lordagen tillbringade jag och min nyfunne van Maria, fran Norge, tillsammans genom att helt enkelt gora Quepos. Detta innebar att vi besokte fruktmarknaden, strosade runt langs gatorna och gick igenom de 10 (?) butiker som finns har. (Yep, that´s Quepos) Efter en god lunch och ytterligare lite mer strosandes begav vi oss hem for en powernap infor kvallens bravader. Efter att ha avnjutit ytterligare en god middag hos min varmamma Karla  var det dags att motas upp igen. Vi hamnade pa baren Los Pescadores, ungefar som "de vitas" bar i Quepos. Denna bar hittade vi tack vare min mystiske men harliga klasskompis Jif, fran London, och hans heta surfkompis Marcus fran Kalifornien. Pa baren motte jag aven upp tva svenska tjejer fran skolan, Sandra och Nathalie, som bada tva jobbar pa Lindex i Forum Nacka bara ett stenkast fran mitt jobb (varlden ar allt bra liten - eller ar det kanske bara det att den ar modern?). Efter nagra Coronas, som for ovrigt aldrig har smakat sa ratt som har, drog vi och spelade biljard. Jag hade rakat saga nagot i stil med att jag var grym pa det nar jag var yngre och detta fick jag sjalvklart sota for nar jag gang pa gang missade kloten. Som tur var hade Maria skills och vi gick darifran som vinnare. Efter ytterligare nagra ol kom salsamovsen i oss fram och efter ytterligare mer salsa hamnade vi pa en nattklubb dar vi dansade natten lang. Efter en laang promenad hem (det visade sig att Maria bodde pa andra sidan Quepos) somnade jag gott i min sang.

Morgonen darpa vaknade jag med, ja jag kan knappt tro det sjalv, jag vaknade MED SOLEN I OGONEN, antligen!! Jag hoppade i bikinin och motte upp Maria pa stranden i Manuel Antonio. Efter lite solandes och en pase djungelvral (tack mamma, du vet hur man far tva skandinaviska flickor lyckliga) stod vi plotsligt pa varsin surfbrada och tog vagorna med storm. Jag lyckades sta upp pa forsta forsoket - var sa nojd! Efter tva timmars surfande kan jag konstatera foljande: jag ar foralskad och vill inte aka harifran!

Ett litet S


Stranden i Manuel Antonio


1 kommentar:

  1. Där fick mellan S på nöten ordentligt. Hon stod visst inte länge alls på brädan när hon försökte i Surfers Paradise.
    Och heja på med salsan. För övrigt smakar Corona bra i alla lägen. Den godaste ölen är den man har i glaset framför sig.
    Kram.
    /Stort S

    SvaraRadera