tisdag 2 november 2010

"Tu eres muy blanco"

Himlen ar klarbla nar jag och mina 5 medpassagerare stiger ombord pa det minsta planet jag nagonsin sett som skall ta oss till Quepos. Under den 25 minuter langa (korta) turen ar jag livradd men fortrollas samtidigt av den fantastiska utsikten over San Jose, bergen och bananfalten. Innan jag vet ordet av har vi landat i Quepos och jag tar en taxi till min vardfamilj. Da jag inte har nagot husnummer gar foraren pa gatunamn och husbeskrivning. Det visar sig vara en radhuslanga dar familjen, som bestar av mamma Karla och hennes son Oskar, bor i en liten lagenhet men dar jag anda far ett eget rum. Jag hinner inte mer an saga hej forren vi sitter i en taxi pa vag mot stranden i Manuel Antonio, en helt fantastisk strand!! Nar vi kommer fram utbrister Karla "tu eres mut blanco" (du ar valdigt vit) och hon blir orolig for att jag ska branna mig. Sa det blir solskyddsfaktor 30, shorts, t-shirt och sa smaningom ocksa sarong och skugga for min del. Men en fantastisk dag pa stranden anda!

/Ett litet S

1 kommentar:

  1. Hej fina Sara! Kul att läsa att du kommit fram och har det bra. :) Förstår att du saknar "Kungarna av Tylösand" lite men jag ska hålla dig uppdaterad om det skrivs nåt i pressen.

    I övrigt så var bloggen svårfunnen eftersom du skrivit fel adress på Facebook.

    Kramar från Henke

    SvaraRadera