tisdag 11 januari 2011

Ge mig 30 grader kallt och tomtar overallt

Jag sitter i en obekvam fotolj pa flygplatsen i San Jose. Jag har last ut min bok, lyssnat sonder musiken i min ipod och tittat igenom bilderna i kameran sa manga ganger att jag vet vilken nasta bild ar. 2 timmar har passerat, 5 timmar aterstar. Jag ar kall, uttrakad och varje sekund tycks vara en evighet. Anledningen till att jag spenderar en hel dag pa flygplatsen ar att alla bussar och transfers fran Quepos till San Jose var fullbokade och jag blev tvungen att ta morgonflyget. Jag skyller pa min nya spontana och lata pura vida-stil men lovar mig sjalv att planera battre nasta gang. Jag forsoker halla humoret uppe och ser fram emot min kommande vecka pa Kuba med min harliga norska vaninna Maria.

De senste veckorna har flugit fram och i stort sett varje dag har spenderats pa stranden i alla dess olika former. Bland annat bjod Nick, min beach buddy fran Texas, med mig pa en Jetskitur som slutade med motorstopp, Markus har gett mig en och annan surflektion och Jason i baren har serverat mig hejdlost manga drinkar.

Julafton och nyar spenderades med drinkar och fest pa stranden och passerade lika fort som de kom. Trots att jag saknade lussebullar, sno, glogg och allt annat som hor julen till var det en fantastisk vecka!

Ett litet S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar