onsdag 7 december 2011

Är det en vanlig dag?

Liksom förra året vid den här tidpunkten befinner jag mig inte på samma ställe som min familj. Det finns vissa tillfällen då det är lite tråkigt att inte bo nära familjen. Tillfällen då man önskar att avståndet mellan där man själv bor och där familjen bor inte var så långt. Tillfällen då man vill laga dem en god middag och kanske bjuda på lite frukost på sängen. Idag är ett sådant tillfälle då jag önskar att jag vore lite lite närmre. Idag är en sådan dag jag önskar jag kunde ge min pappa en födelsedagskram. Istället för det blickar jag därför tillbaka. Jag tänker lite extra mycket på fina minnen med pappa och hur han firats genom åren. Ett av alla minnen med de tre essen var sommaren 2005 när vi spexade till (genom tidernas pappas favorit) Magnus Uggla. Då lät det och såg ut så här:
Litet S, större S, störst S
(klicka för låten)

Pappa, jag hoppas du får en födelsedag med mycket öl och Uggla. För mig återstår det nu bara att sjunga;
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag. För det är pappas födelsedag.
Hurra, Hurra, Hurra!

/Lilla S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar