lördag 31 december 2011

Ytterligare ett år rikare

Så var det bara några timmar kvar på 2011. Ett år som kom och gick i en sådan fart som om det var en dröm, men som lämnade avtryck som för alltid kommer kännas. För mig började 2011 på en strand i Costa Rica och var starten på en 365 dagars lång resa. En resa som tagit mig genom kärlek, äventyr, sorg, utmaningar och lycka och som fört mig hit där jag är idag.

Med 2011-års känslor i bagaget tänker jag nu ta 2012 med storm. Jag tänker njuta av varje dag och se till att allt det där som det bara pratas om faktiskt blir av. Jag tänker göra 2012 till det bästa året och hoppas att ni är med mig. Och kära vänner, glöm inte vad Hoffmaestro sjöng; "though life is rough and the road is tuff, you can seize the day".

Tack för 2011 och gott nytt 2012!
/Litet S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar