tisdag 24 januari 2012

Yellow is the new black

Idag var jag ute på mitt första uppdrag som studentambassadör och här följer en liten statuslista på hur dagen var:

1. Jag har inte tappat hoppet om mig själv. Trots att jag i tre månader inte lyckats gå upp ur sängen innan klockan tio stod jag yrvaket och borstade tänderna kvart i sex i morse. Cred till mig!

2. Jag är en jävel på att köra manuell bil. Mina fyra senaste år har levts i lögn. Jag är inte alls fastkedjad till bilar med automat, nu är det bevisat att jag fortfarande har skills för att köra manuellt. Och SÅ mycket roligare det är då! Smålandsskogar, here I come!

3. Sävsjö ligger inte i Värnamo. Tack vare Samiras fantastiska GPS hamnade vi helt åt skogen (eller ja, rättare sagt i skogen) och fick oss därför provsmak på både Småland och Jönköpings län. Vi lärde oss hur man inte ska köra till Sävsjö, men däremot hur man kör till Värnamo.

4. Yellow is the new black. Linnéuniversitetets färg är gul och det är tyvärr inte min favoritfärg. Efter en hel dag i en helgul monter, utdelandes helgula påsar och foldrar iklädda helgula kläder och smaskandes på helgula karameller kan man därför tänka sig att jag en gång för alla tröttnat på färgen gul. Men hör och häpa, tvärtom! Vilken fantastisk färg gul är! Och vilket fantastiskt universitet vi representerar! Mer gult åt folket!

"Fråga mig om Linnéuniversitetet"
Over and out
/Ett gult S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar