fredag 3 februari 2012

Drömmen om ett eget place

Efter att ha delat lägenhet med två andra i fem frustrerande månader funderar jag nu helt allvarligt på att ta mitt pick och pack och bygga mig en igloo ute på Tufvanängen. Jag tänker mig att det skulle kunna bli riktigt mysigt. Kanske att det skulle kännas lite läskigt ibland, men då skulle Daniel kunna bo där med mig, han är nämligen en riktig viking. Dessutom gör han jättegod honung så vi skulle kunna dricka honungste i mängder.

Det enda svåra i det här med att bygga en iglo som jag kan komma på är hur jag ska lyckas hålla mig fräsch. Men så tänker jag att toabesöken kan Café Tufvan stå för och med lite tur kanske jag kan få låna Sivans badtunna också. På så vis blir jag ju både ren och varm, och dessutom kan jag ha riktigt blöta efterfester.

Det bästa av allt med den här igloon (förutom att det kommer vara min; bara min) är  helt klart att med min längd behöver den inte ens vara speciellt stor! (Fast det förstås, ska Daniel komma på besök vill han nog också få plats.)

P.S. Det är alla hjärtans dag snart och jag skulle bli så himla glad om någon kunde ge mig en isbjörn i kärlekspresent. Det skulle nämligen passa fint med min nya image.

/Litet S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar