onsdag 28 mars 2012

I feel everything is a possibility

Livet. Ständigt dessa tankar kring livet. Ena dagen går de åt ena hållet och andra dagen går de åt det andra hållet, men de finns alltid där, de där obegripliga och icke svarsbara frågorna och funderingarna kring livet. Jag har den senaste tiden försökt förstå och definiera livet. Jag har kommit fram till någon slags livsinsikt och försöker att leva, innerligt och på riktigt, varje dag. Idag är en sådan dag jag lever lite extra.

Idag skulle en vän blivit tjugoett år, men han hann bara fylla tjugo. Det är orättvist och fel, men det är också livet. Idag tänker jag därför extra mycket på just livet och att det är här och nu. Idag vänder jag de gråa och dystra känslorna till färgsprakande fyrverkerier och bestämmer mig för att leva ut livet lite extra och för att känna mig lycklig och fri. För någonstans så känner jag att allting är möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar