onsdag 21 mars 2012

"Sara, du är jämt sjuk"

Nej, jag är inte jämt sjuk, jag är faktiskt frisk ganska ofta, jag är helt klart oftare frisk än sjuk. Men av någon anledning så blir jag sjuk lite då och då och då blir jag vanligtvis totalt däckad och ur balans, och det verkar ingen gå miste om. Därför är jag klassiskt och för alltid stämplad som tjejen som "jämt är sjuk". Nu faller det sig så att jag inte varit riktigt sjuk sedan i augusti (då jag i och för sig hostade sönder hela Campus under 1½ månad) och det måste vara något slags rekord. Men nu har jag alltså legat däckad i sängen i 40 graders feber och med influensa i 3 dygn, detta troligtvis för att jag här om dagen stoltserade med att jag aldrig haft just influensan. Det var helt enkelt inte min grej, men nu kan jag alltså även bocka av det.

Hur som helst. Med tanke på att jag har en tenta på fredag, att mitt rum ser ut som ett tredje världskrig och att jag inte ätit någonting sedan i söndags tänkte jag nu stå på mig. Nu ska jag frossa i american pancakes och hänga på min franska balkong tills jag blir frisk. För jag är inte alls jämt sjuk. Sådeså.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar