måndag 2 april 2012

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill?

Det är ingen nyhet att Växjö är Sveriges regnigaste stad och att det ständigt är halvstormigt. Det är heller ingen nyhet att vädret här aldrig håller i sig mer än några minuter innan det skiftar om igen till någonting nytt opassande, oftast i form av just regn och blåst, men ibland även en hel del dimma och någon enstaka gång solstrålar.

Men så igår när marken var täckt av snö, när det inte var speciellt kallt i luften, när det vräkte ned regn och samtidigt hagel och när plötsligt himlen öppnar upp sig med ett hej dundrande dån och blixtar, då trodde jag för en sekund att någon jävlades med mig. För inte kan det väl vara möjligt att det regnar, haglar och åskar samtidigt som det ligger snö på marken? Det är väl inte logiskt helt enkelt? Men jag insåg ganska snart att det inte var något aprilskämt, det var helt enkelt Växjö.

Gårdagens helt klart bästa aprilskämt däremot stod Supermiljöbloggen för som konstaterade att "allt är löst - planet B hittad." Läs och njut: http://www.supermiljobloggen.se/2012/04/allt-ar-lost-planet-b-hittad.html och glöm inte att tänka lite extra på miljön.

Peace out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar