tisdag 26 juni 2012

Att fylla år och bli ett år yngre

Så blev det dags igen för min årliga födelsedag. Den tittar förbi lite då och då kring midsommartider och påminner så vackert om tiden som varit och tiden som kommer. Ju äldre jag blir desto mindre tycks den där dagen betyda dock. En massa presenter känns överdådigt och gladast av allt blir jag för en grattishälsning av någon jag tycker om. Men det helt klart bästa med årets födelsedag var att jag blev ett år yngre. I tron om att redan ha varit 23 i ett helt år blev jag ju tämligen förvånad när jag insåg att så inte var fallet och att jag denna sommaren skulle bli 23, inte 24. Plötsligt kändes livet lite roligare, och plötsligt blev jag så mycket yngre. Så nu kör jag vidare på min tjugotreåriga livsstil och behöver inte känna någon oro inför att bli 24, i alla fall inte det kommande året.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar