fredag 27 juli 2012

Steg

Jag tar i genomsnitt väldigt många steg varje dag. (Precis hur många vet jag inte eftersom att jag inte är en av alla dessa galna stegräknarfilurer.) På ett år blir det ännu fler och under min livstid så många att jag inte ens kan räkna dem. Jag kan ta ett steg åt sidan, framåt eller bakåt, jag kan ta ett stort eller så tar jag ett litet. Ibland går det fort och ibland långsamt. Varje gång jag tar ett steg så är det ett steg på vägen i mitt liv. Ett steg åt ett håll kan göra att jag kommer närmre medan ett steg åt andra sidan medför det motsatta. Nyligen tog jag ett steg åt sidan. Nu tar jag istället ett steg tillbaka, i rätt riktning, ett steg närmre dig.
"Jag är så mycket bättre i fantasin,
fast jag vet att den får man inte leva i."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar